e
Banner

Etiketler: lc waikiki



Arfor, tekstil taşımalarında ağırlığını artırıyor


Yayın: 03-01-2013
Kategori: Tekstil

Arkas Holding’in forwarding hizmeti sunan şirketi Arfor’un tekstil sektöründeki yeni müşterisi, önemli Türk markası LC Waikiki oldu.





Ünlü markalar tedarik zincirini anlattı



Günümüzde küreselleşmenin getirdiği yoğun rekabet ortamında şirketler açısından tedarik zinciri yönetimi en temel alanlardan biri haline geldi. Lojistik şirketleri katmadeğerli hizmetlerle öne çıkarken, Media Markt, LC Waikiki, Metro Cash & Carry Türkiye, Bayer, Mavi Jeans, Arçelik, Yataş ve BSH gibi birçok marka yatırımda listenin başına aldıkları lojistikle elini güçlendiriyor.




LC Waikiki 27 ülkede 35 nakliyeciyle çalışacak


Yayın: 01-08-2014
Kategori: Tekstil

2023 yılında Avrupa’nın en başarılı 3 giyim perakendecisinden biri olmayı hedefleyen LC Waikiki, bunun altyapısını oluşturmak için adeta global bir lojistik firması gibi çalışıyor. 




LC Waikiki lojistik yatırımlarıyla dünyayı giydirecek


Yayın: 26-07-2018
Kategori: Tekstil

2023’e kadar Avrupa’nın en başarılı üç moda perakendecisinden biri olmayı hedefleyen LC Waikiki, lojistik süreçlerini de buna göre kurguluyor. LC Waikiki Uluslararası Lojistik Strateji ve Süreç Geliştirme Müdürü Ahmet Yağcı, lojistikte belirledikleri yol haritası kapsamında stoklama altyapılarını kurgularken, büyüyen işlem hacmine paralel olarak otomasyon, yazılım ve akıllı sistemlere ciddi yatırımlar yapacaklarını açıklıyor.




LC Waikiki pandemide lojistiği nasıl yönetti?



LC Waikiki Uluslararası Lojistik Direktörü Osman Evren ŞEN, pandemi döneminde tedarik zinciri süreçlerini nasıl yönettiklerini, ne tür tedbirler aldıklarını UTA Lojistik Dergisi’nin Lojistik Vizyon bölümünde anlattı… 




LC Waikiki dünyaya yılda 600 milyon adet sevkiyat yapıyor


Yayın: 20-05-2021
Kategori: Tekstil

2023 yılında Avrupa’nın en başarılı üç moda perakende markasından biri olmayı hedefleyen LC Waikiki, lojistik yatırımlarını sürdürüyor. Gerçekleştirdikleri yatırımlarla hem daha hızlı hem de israflardan arındırılmış bir sistem kurduklarının altını çizen LC Waikiki Global Lojistik Direktörü Osman Evren Şen, Türkiye’nin ilk yüksek otomasyonlu moda perakende deposuna sahip bir şirket olarak tüm dünyaya günde 1.7 milyon adet, yılda ise 600 milyon adet ürün sevkiyatı yaptıklarını söyledi.